ПРЕМЕСТВАНЕТО В НОВ ОФИС СЕ РЕАЛИЗИРА БЪРЗО И УСПЕШНО С HAMALITE.COM

 

         Бизнесът има нужда от постоянни усилия, свежи идеи, креативност, мотивирани служители, конкурентноспособно производство или услуги. Това са позитивни предпоставки за успеха на даден вид дейност в определена фирма. Всеки бизнесмен, който иска да утвърди дейността си не само на местно, но и на национално ниво, както и извън границите на България, трябва да работи денонощно за доказването на своя бранд и неговите преимущества.

Офис локацията е важна предпоставка за процъфтяването на даден бизнес

       Известността на фирмата, големият брой клиенти и ползватели на предлаганите услуги се постига и с разположението на офисите на дадена марка. Когато офисите са лесно достъпни и са разположени на централно място или има добре утвърдена реклама, която цели постигане на максимална известност, това неимоверно спомага за по-голямата печалба и успешен брой сделки. Офис локацията е важна предпоставка за процъфтяването на даден бизнес.

С hamalite.com преместването на офисите  става много бързо

        В случай че определена компания се нуждае от повече известност и от преместване на офисите до по-лесно достъпна локация, може да се доверите на hamalite.com. При нас работят хамали студенти, които влагат своите свежи идеи и неимоверни усилия, за да изпълнят всяка поставена задача с отлична прецизност. Преместването на офисите става по-бързо от очакваното. Прилага се специално внимание по отношение на офис техниката, документацията и мебелировката.

Офис техниката се опакова и пренася с особена прецизност

        Офис техниката като принтери, компютри, лаптопи, монитори, смартбордове, касови апарати, мултифункционални устройства и др. се опаковат прецизно в кашони. Пренасят се в изправено положение. Увиват се също така в бабълс фолио за осигуряване на по-голяма защита. Офис техниката се натоварва в камион и се поставя по такъв начин, че нейната цялост, естетически качества и функционалност да бъдат запазени и на новото място дори да не личи, че офис техниката е била превозвана.

Документите се подреждат по дати и опаковат с голямо   внимание, за да стигнат до новата локация във възможно  най-изрядния си вид

          Документите в това число папки с договори, със складова наличност, с бизнес планове и др. се поставят с особена прецизност в кашони, които се опаковат с помощна на стреч фолио и тиксо. По този начин важните документи се спасяват от нападане с фини прахови частици, които могат да окажат негативно влияние спрямо тяхното съхранение. Папките се подреждат по дати или по номерация, ако има такава, за да може на новата локация по-бързо да бъдат подредени по желания за това начин.

Офис мебелите се опаковат, пренасят и товарят с голяма прецизност

       Що се отнася до офис мебелировката всички мебели с текстилна дамаска умело се опаковат с помощта на стреч фолио, за да се предпазят от фините прахови частици, които се появяват в процеса на преместване. Офис диваните, фотьойлите, кожените столове и др. се пренасят с голямо внимание. При наличие на подвижни мебели като столове с колелца или шкаф на колелца, тези мебели се  застопоряват, защото в противен случай има опасност те да се задвижат по време на превозването им, което да окаже негативно влияние на естетичуската цялост на други предмети или на тяхната. Затова нашите хамали преценяват всички възможни рискове и ги свеждат до минимум, защото удовлетвореността на клиента е най-висша ценност, към която се стреми всеки работодател.

        Изберете hamalite.com и се пренесете в новия офис, който да ви донесе още безброй бизнес успехи! С помощта на нашите хамали вие бързо ще преместите офиса си и ще дадете нов тласък на бизнеса си.

Search