Бизнес пакет ИКОНОМИК

Ние от Бизнес център СОФИЯ предлагаме четири вида пакети за услугата Виртуален офис. Първият пакет се нарича – Икономичен !


За кои фирми е подходящ Икономичния пакет ?
-    За новорегистрирани или малки фирми,
-    Подходящ е и при стартиране на бизнес дейност

Пакет Икономичен  може да използва всяка новорегистрирана фирма, която все още няма големия поток от клиенти и интензивно движение на пазара. Пакет Икономичен е подходящ и за малък бизнес, фирми които нямат нуждата да използват услугите на пакет Стандарт.


Какво включва пакет Икономичен ?

- Реална пощенска кутия, на която да пристига цялата кореспонденция свързана с Вашата фирма. Получената на адреса кореспонденция ще се доставя на Вас.
- Фирмена електронна поща, на която ще идва кореспонденцията свързана с фирмата Ви. Тя може да се проверява от Вас по всяко време и от различна локация.
- Факс линия
- 5 %  отстъпка от цената на всички услуги предлагани от нас.


Вземете пакет Икономичен, той ще уесни Вашето бизнес ежедневие. Наемайки ни , Вие ще можете да работите спокойно и прогресивно върху бизнеса си,  докато Ние работим за Вас.
Нашите служители работят всеки работен ден от 09:00 часа до 17:30 часа за Вас и Вашите интереси !!!
50 % отстъпка за първите 3 месеца при сключване на едногодишен договор,при условие,че се предплатят първите 6 месечни такси и при двугодишен договор при предплащане на 12 месечни такси,клиентите получават първите 3 месеца безплатно на 0 лв и още 3 на  50 % отстъпка

Search