Бизнес пакет СТАНДАРТ

Ние от Бизнес център СОФИЯ предлагаме четири вида пакети за услугата Виртуален офис.

Вторият пакет се нарича – Стандартен! Хамали и хамалски услуги от студенти хамали.


Какво включва пакет Стандарт ?
-    Престижен адрес за кореспонденция
-    Стационарен или мобилен телефон с реални номера, на които от Ваше име ще отговаря наш служител. Нашият служител ще се представя за служител на Вашата фирма и ще поддържа непрекъсната комуникация
-    Реална електронна пощенска кутия. Препращане, отговаряне и съхраняване на кореспонденция. Имате възможност да проверявате  електронната поща по всяко време и от различна локация.
-    Реална пощенска кутия, на която ще идва цялата кореспонденция на фирмата Ви. Доставка на пристигналата по адрес кореспонденция.
-    Реално пренасочване, приемане и провеждане на телефонни разговори с клиентите Ви. Нашият служител ще Ви свързва с Вашите клиенти през целия работнен ден. По този начин, нито един важен разговор няма да остава не проведен. Гарантирана непрекъсната комуникация.
-    Препращане на съобщения на Вашия имейл или телефон. Според зададените от Вас параметри на услугата.
-    Гарантирана абсолютна конфидециалност на фирмената Ви кореспонденция.
-     100  бр. Визитки
-     10 % отстъпка от счетоводното обслужване

Какво ще спечеля, ако закупя Стандартен пакет?

-    Всяка една фирма, която иска да се развива и да трупа успехи, се нуждае от престижен адрес за кореспонденция. Такъв адрес вдъхва доверие на бъдещите Ви клиенти.
-    Друг важен елемент за успеха на един бизнес, е комуникацията. На днешно време конкуренцията е огромна и нито един бизнес няма право да прави грешки от типа- лоша комуникация с клиентите си. За това Ние от Бизнес център СОФИЯ ще се погрижим тази връзка винаги да е на ниво.
-    Кореспонденцията е също толкова важна, без значение по електронен път ли се случва или чрез  пощенска кутия. За да изгради добро име, една фирма трябва да има отлична кореспонденция. Точността и навременността са важни за всяка добре развиваща се фирма.

Нашите служители работят всеки работен ден от 09:00 часа до 17:30часа за Вас и Вашите интереси !!!

Отстъпки за нашите клиенти:  50% отстъпка за първите 3 месеца при сключване на едногодишен договор,при условие,че се предплатят първите 6 месечни такси и при двугодишен договор при предплащане на 12 месечни такси,клиентите получават първите 3 месеца безплатно на 0 лв и още 3 на  50% отстъпка.

Search