Бизнес пакет ВИП

 Ние от Бизнес център СОФИЯ

предлагаме четири вида пакети за услугата Виртуален офис.
Четвъртият пакет се нарича – ВИП!
 Този пакет е много подходящ за фирми и компании които работят с чуждестранни партньори и клиенти. С този Пакет комуникацията между фирмата Ви и клиентите ви няма да бъде нарушена, а напротив – безупречна. По този начин няма да има недоразумения в приемането и изпращането на важна информация.
 Вип пакета е един идеалният пакет, включващ всичко необходимо за безупречната работа на една фирма.


Какви услуги включва  ВИП пакета ?
-    Престижен и реален адрес на Офис
-    Стационарен и мобилен телефон с реални номера, на които от Ваше име ще отговаря наш служител. Нашият служител ще се представя за служител на Вашата фирма и ще поддържа непрекъсната комуникация.
-    Реална пощенска кутия, на която ще идва цялата кореспонденция на фирмата Ви. Доставка на пристигналата по адрес кореспонденция.
-    Реална електронна пощенска кутия. Препращане, отговаряне и съхраняване на кореспонденция. Имате възможност да проверявате  електронната поща по всяко време и от различна локация.
-    Реално офис място, което е оборудвано с цялата необходима офис техника и офис консумативи: факс, принтер, компютър, Интернет и др. Офис мястото може да се използва 4 дни за 1 месец.На работното място може да провеждате работни срещи със служители на НАП и т.н. ,както и бизнес срещи с клиенти.
-    Паркоместа. В близост до офиса има свободни места за паркиране, което ще облекчи Вашето и това на клиентите Ви идване, което гарантира спокоен престой в офиса по време на бизнес срещи и презентации.

-    Реално пренасочване, приемане и провеждане на телефонни разговори с клиентите Ви. Нашият служител ще Ви свързва с Вашите клиенти през целия работния ден. По този начин, нито един важен разговор няма да остава не проведен. Гарантирана непрекъсната комуникация.

-    Препращане на съобщения на Вашия имейл или телефон. Според зададените от Вас параметри на услугата.
-    Гарантирана абсолютна конфидециалност на фирмената Ви кореспонденция.
-    Посрещане и комуникиране с лица от държавните служби – служители на общинска или съдебна администрация, НОИ, НАП, АВ и СГС.  Нашият служител ще подписва, приема документи и призовки при изричното Ви съгласие и упълномощаване.
-    Реален служител владеещ английски език, който ще комуникира с Ваши англоговорящи клиенти и партньори. Служителят ще комуникира с тях от Ваше име и ще представлява Вашата фирма.

-    Счетоводни услуги. Наш счетоводител ще води цялото счетоводство на Вашата фирма/до 50 документа месечно/

-    Факс
-    100 бр. Визитки
-    15 % отстъпка от цената на всички услуги предлагани от нас.

Нашите служители работят всеки работен ден от 09:00 часа до 17:30 часа за Вас и Вашите интереси !!!

Отстъпки за нашите клиенти:  50% отстъпка за първите 3 месеца при сключване на едногодишен договор,при условие,че се предплатят първите 6 месечни такси и при двугодишен договор при предплащане на 12 месечни такси,клиентите получават първите 3 месеца безплатно на 0 лв и още 3 на  50% отстъпка.

Search