Регистрация на фирма

Регистрация на фирма е само една от услугите, които Бизнес център СОФИЯ предлага на своите клиенти.
Дейността, която развиваме, е в областта на корпоративното право и е свързана с регистрация на фирми, както и с всичко, което се отнася до тяхното правно обслужване. Смяна на управител, продажба на дружествени дялове, всякакви промени в обстоятелствата, закриване на фирма, са само част от услугите, които Бизнес център СОФИЯ предлага.


Защо да регистрирате фирма?
 Всеки предприемач, който желае да стартира нов бизнес или да разшири сегашната си дейност, е длъжен да има фирма, с която законно да участва в търговския оборот. Независимо от обема на дейността, която развива, всеки търговец следва да я извършва според нормативните изисквания на Република България. Ние ще Ви помогнем в избора на най-подходящата форма за осъществяване на Вашите бизнес !


Защо да се доверите точно на нас ?
 
  Екипът ни е изграден от висококвалифицирани специалисти с юридическо образование, които в детайли познават разпоредбите, регулиращи корпоративното право. Това гарантира за високото качество на предлаганите услуги и свежда до нула възможността да получим отказ от Агенция по вписванията, а отказът води до загуба на платената вече държавна такса. Затова, не се колебайте и се доверете на екипа ни от професионалисти, когато решите да учредите нова фирма!

  Ние сътрудничим с банки и нотариални кантори, в които нашите клиенти се ползват с преференции! Няма да има нужда да чакате за откриване на фирмената си сметка, защото, когато отидем в банката, тя вече ще е готова! От Вас ще се иска само да внесете капитала си на касата! Това гарантира възможно най-бързото регистриране на фирма, което изобщо може да бъде предложено!

  Фактът, че работим с електронен подпис, прави възможна работата с клиенти от цялата страна. Няма нужда да сте от София, за да регистрираме фирмата Ви! Освен това, Агенцията толерира подаването на документите по електронен път, определяйки по-ниски държавни такси за тях. Това е причината, поради която Бизнес център СОФИЯ може да си позволи да предложи на своите клиенти най-доброто съотношение цена – качество!


Как работим?


В момента, в който ни потърсите и предоставите необходимата информация, която се изисква от Вас, наш специалист ще се заеме с подготвяне на документацията. Когато приключим, ще получите обаждане, за да насрочим среща в нотариална кантора, която ние ще Ви препоръчаме, или в друга, която предварително сте избрали. След това трябва да посетим офис на банка, в която да откриете набирателна сметка във връзка с регистрирането на новата фирма. Това е всичко, което се изисква от Вас!

Search