Hamalite.com – РАЗНООБРАЗНА СЕЛЕКЦИЯ ОТ ХАМАЛСКИ И ТРАСПОРТНИ УСЛУГИ

 

         Ние, от хамалите.ком, сме фирма, която предлага висококачествени хамалски услуги и транспортни услуги. Преместваме тежки предмети бързо и лесно. Идваме на желаната от вас локация и извършваме преместването в уречения ден и час бързо, ефективно и прецизно. Можете да ни потърсите в удобно за вас време. Служителите от колцентъра ще запишат вашата заявка.

              Ние предлагаме комплексни услуги като опаковане на мебели, пренасяне, натоварване на вашите вещи в камиона, транспортиране, разтоварване и разопаковане. При желание от ваша страна на цялостния пакет от услуги, е препоръчително да се спомене при правене на заявката. Предлагаме ви и монтиране и демонтиране на големи и обемни мебели като бюра, секции, бюфети и др. Сглобяването и разглобяването става с помощта на майстор. При нас може да се възползвате от превозване на мебели и багажи с камион с капацитет на товара до 2 000 кг, което означава, че за един курс могат да се транспортират всички вещи.

                За любителите на здравословния начин на живот и спорта, чието ежедневие включва чести тренировки в домашни условия с помощта на фитнес уреди като велоергометри, кростренажори, бягащи пътеки, вибротренажори, степери и др., ние сме идеалното решение, ако решите да се местите в нов дом. Нашите хамали ще опаковат вашите спортни уреди с помощта на стреч фолио, за да запазят естетическата цялост на уредите по време на пренасянето. Фитнес аксесоари като гири, ластици за стягане, лостове за набиране за врата и др., се поставят в кашони, които се облепват с тиксо и така се натоварват на камиона. Много от фитнес уредите се характеризират със своята тежест. Затова не е препоръчително вие сами да премествате подобни тежки предмети. Нашите хамали са с дългогодишен опит и са обучени как да действат при наличието на обемни и тежки предмети.

                   В случай на мебели, които са подвижни и има опасност да се задвижат, докато се превозват, ние действаме бързо и адекватно като предварително ги застопоряваме. Пренасянето на мебелите не включва само физическа сила, но и доста съобразителност по отношение на това как да бъдат подредени мебелите, предметите и аксесоарите в камиона. Например, бялата техника като хладилници, фризери, перални машини, сушилни и др. трябва да бъде поставена изправена, за да се гарантира нейната отлична функционалност след пренасянето.

           За пренасянето на тежки и обемни предмети хамалите използват и колички, което олеснява цялостния процес и работата се свършва по-бързо и ефективно. Обемните фотьойли, дивани, печки, шкафове, секции и др. вече няма да бъдат проблем да бъдат преместени. Вградените мебели могат да бъдат демонтирани. Ние ви предлагаме и помощ при къртене на плочки в банята, на тухли и бетон. Нашите хамали имат опит в работата с пренасяне на строителни материали. При наличие на стари, но обемни и непотребни мебели, нашите хамали могат да ви помогнат с тяхното начупване.

             Нашите хамали София са обучени да боравят с палетна количка, която им помага при пренасянето на по-тежки и обемни предмети. Те ще ви съдействат за всичко, свързано с пренасянето и транспортирането на вашите мебели, предмети и аксесоари. Ако имате нужда от пренос на строителни материали или от помощ при къртене на плочки, бетон, тухли, нашите хамали са вашето бързо и успешно решение.

              Обадете се и ни потърсете! Ние сме само на един клик разстояние от вас!

Search