ПРЕМЕСТВАНЕ НА ПИАНА, КАСИ, СЕЙФОВЕ, МАШИНИ

Скъпи приятели, имате ли нужда да преместите ваши тежки вещи на ново място, а не знаете как да направите това? Не се тревожете! Вие сте на правилното място. Ние ще ви съдействаме.
Нашите хамали работят неуморно за вас. Те се преместят безпроблемно вашите тежки вещи до желаното от вас място.
Тежестта на даден предмет не е проблем за нас. Ние ще го транспортираме до желаното място. С наша помощ вашето тежко пиано, машина, каса или сейф безпроблемно ще пристигне до новото си място невредима, защото ние ще се погрижим да опаковаме качествено вашите предмети, за да може по време на транспортирането те да не бъдат наранени, одраскани или да им бъде причинена щета по някакъв друг начин.

С нас вие ще постигнете сигурност и благонадеждност.
Ние от Hamalite.com осигуряваме сигурно опаковане на мебелите ви.
Ако техният размер не позволява да се използват обичайните кутии за транспортиране, то ние работим с кутии по поръчка и ще вземем специално за вас кутия, която да е подходяща по размери, за да може предметът ви да е защитен и да се запази приятният му естетичен вид.
С нас вашите тежки мебели ще постигнат мобилност и ще бъдат извозени до желаните дестинации.
Не мислете, че като имате роял и желаете да се преместите в нов дом, непременно трябва да го продадете. Благодарение на нас вашият роял бързо ще стигне до новия ви дом. Тежестта на предметите вече не ги прави проблемни за преместване, защото можете да се доверите на нас. Тежките каси и сейфове ще достигнат бързо до новото си местоположение. Трудните за пренасяне машини също няма да бъдат проблем и ще бъдат пренесени, където желаете вие.
Максималната тежест, която можем да транспортираме за един курс, е 2 тона.
Определено това е забележителен резултат и не е за пренебрегване. С наша помощ могат да бъдат транспортирани много тежки предмети.

Ние работим денонощно и при всякакви климатични условия.
Може навън температурите да са минусови и да има поледица, но това не е предпоставка за нас да спрем дейността си. Може да са почивни дни – това пак не е пречка за нас да работим. Просто ни потърсете и ни се доверете.

Search