Преместване на офис

Независимо колко голяма е вашата компания, ние от Хамали Hamalite.com осигуряваме преместване за всякакъв вид индустрия. С дългогодишен опит се превърнахме в надежден партньор за множество организации, които преместват бизнеса си на местно ниво.

ХАМАЛИ
Ние сме експерти в опаковането и преместването на всякакви активи на компанията: офис обзавеждане, електронни устройства, лабораторно оборудване или фабрични машини към новите ви помещения.

Правилното и добре организирано планиране и координация са основите на успешното офис преместване. Плановете ни за действие се изготвят внимателно, за да се сведе до минимум загубата на продуктивност за вашия бизнес
Нашите екипи от професионалисти са посветени да опаковат и разопаковат вашите стоки с най-голяма грижа и внимание. Всички електронни устройства, като сървъри и модемни шкафове, са опаковани в специално проектирани кутии и транспортирани в превозни средства с максимална сигурност.ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ХАМАЛИ Hamalite.com?

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Нашите силни страни са нашите технически екипи от специалисти и нашият специален опаковъчен материал, който ви осигурява най-добрата защита за всички движещи се предмети. Също така разполагаме с едно от най-ефективните оборудвания за товарене и преместване.

ПЛАНИРАНЕ И КООРДИНАЦИЯ
Изборът на услугите на Хамали Hamalite.com е гаранция, че вашият проект ще бъде управляван ефикасно и че ще бъдат избегнати всички грешки, които могат да доведат до увеличаване на разходите и да нарушат дейността на бизнеса ви. Осигуряваме пълна видимост на вашето преместване, което ви позволява да се съсредоточите върху основната си дейност, за да не губите от ценното си време. Изграждаме подробен работен график, който подробно описва разходите, времето и всички специализирани хамалски услуги, които може да са необходими.

МЕТОДОЛОГИЯ / ЕФЕКТИВНОСТ
Ние се заемаме с всички необходими дейнсоти по преместването на офиса ви, за да минимизираме нарушаването на бизнес производителността. За да увеличим ефективността на нашия екип, етикетираме всички кутии, за да позволим на екипите ни бързо да идентифицират какво се транспортира и къде трябва да бъде поставено.

КОМУНИКАЦИЯ
Ние съветваме и информираме служителите ви по всеки аспект от преместването на офиса, отговаряйки на всички възникнали въпроси и притеснения, които персоналът ви може да има, свързани с предвижването.

Search