Каква е разликата между Виртуален Офис и обикновен офис

За всеки среден и малък бизнес предоставяме възможност за бързо и лесно организиране на виртуален офис. Виртуалният Офис е от ново поколение офиси, който дава възможност на всяка фирма да се развива и гради своята репутация без да влиза в сектора “преразход“. За разлика от обикновения офис, Виртуалният Офис е възможност за всяка фирма да се предвижва удачно в развитието си и същевременно да пести  излишните разходи каквито са част от обикновения офис.
За поддържане на обикновен офис се изискват много разходи:
•    Наем на помещение минимум 500 лева месечно.
•    Консумативи: ток, вода, парно, стълбищни такси, такса смет и др 200 лева месечно.
•    Интернет, телефон, СОТ и др 200 лева месечно.
•    Персонал: офис служител, секретарка и други специалисти, на които трябва да се заплаща месечна заплата и осигуровки. Дори и само един служител да имате разходите за заплата и осигуровки са поне 700 лева месечно

Реално поддръжката на един обикновен офис заедно със служител излиза общо от 1400 до 1800 лева на месец, а това не са малки пари.
Преди да се наеме обикновен офис се изискват доста усилия в намирането му. Това са огледи с брокери, такси за огледи, преговори, многото телефонни разговори, комисионна на брокера /която се заплаща при сключване на договор за наем/, на собственика на офиса се заплаща първият наем /в добрия случай/ и депозит в размер на наема. След като се намери офис под наем започва следващият етап от ангажименти и разходи: евентуален ремонт на офиса, закупуване на офис мебели и консумативи, офис техника, инсталиране и прокарване на алармена охранителна система, Интернет и телефони, лицензиран софтуер и други подобни. От изброеното до тук, става ясно че едно отваряне на офис носи със себе си безумно големи разходи, загуба на време и дори нерви.

Хамали и хамалски услуги , местим мебели, каси пияна в удобно за вас време.
Всичко това може да се спести само с една възможност – наемане на Виртуален Офис. Така се спестява една голяма част огромната сума за обикновения офис!
Предоставяме възможност на всеки среден и малък бизнес, само за месечна такса да разполага с всичките описани по-горе неща: офис, телефон, Интернет, факс, служител и т. н. При използване на Виртуален Офис се гарантира абсолютната сигурност на кореспонденцията и пълната защита на бизнес и правни интереси. Във Виртуалния Офис винаги ще има представител на Вашата фирма, който ще осъществява комуникацията и контактите с клиентите, а дори и със служители на общинската, държавна и съдебна администрация. Виртуалният Офис предоставя възможност за високо ниво на мобилност и спестяване на време. По този начин ползвателя на Виртуалния Офис, ще има възможността да бъде навсякъде и същевременно офисът да работи за него.
Един не по-малко важен фактор, са сведените до минимум офис консумативи и разходи. Виртуалният Офис предоставя пестене на време, разходи и консумативи. Същевременно с това дава на своя ползвател сигурност, ефективност, време и възможност за развитие.

Search