Бизнес пакет БИЗНЕС

 Наемането на виртуален Офис е много по-лесен процес от наемането на обикновен офис. Когато изберете подходящ за вас Пакет услуги предлагани от Бизнес център СОФИЯ, Вие можете да го наемете. Наемането на Виртуален Офис става бързо и лесно, чрез подписване на договор за Виртуален офис лично или дистанционно . Така можете да започнете да използвате услугите включени в пакета още от деня на подписването на договора за Виртуален Офис.

Хамали и хамалски услуги в София и цялата страна, бързо и качествено от студенти хамали.

Ние от Виртуален-офис.com предлагаме четири вида пакети за услугата Виртуален офис. Третият пакет се нарича – Бизнес!
Какво включва пакет Бизнес ?
-    Престижен и реален адрес на Офис.
-    Стационарен или мобилен телефон с реални номера, на които от Ваше име ще отговаря наш служител. Нашият служител ще се представя за служител на Вашата фирма и ще поддържа непрекъсната комуникация.
-    Реална пощенска кутия, на която ще идва цялата кореспонденция на фирмата Ви. Доставка на пристигналата по адрес кореспонденция.
-    Реална електронна пощенска кутия. Препращане, отговаряне и съхраняване на кореспонденция. Имате възможност да проверявате  електронната поща по всяко време и от различна локация.
-    Реално пренасочване, приемане и провеждане на телефонни разговори с клиентите Ви. Нашият служител ще Ви свързва с Вашите клиенти през целия работния ден. По този начин, нито един важен разговор няма да остава не проведен. Гарантирана непрекъсната комуникация.
-    Препращане на съобщения на Вашия имейл или телефон. Според зададените от Вас параметри на услугата.
-    Посрещане и комуникиране с лица от държавните служби – служители на общинска или съдебна администрация - НАП,НОИ, АВ и СГС.  Нашият служител ще подписва, приема документи и призовки при изричното Ви съгласие и упълномощаване.
-    Гарантирана абсолютна конфидециалност на фирмената Ви кореспонденция.
-   Факс
-    100 бр. Визитки
-    10 % отстъпка от счетоводното обслужване
-    15% отстъпка от цената на всички услуги предлагани


Бизнес пакетът е най-поръчваният пакет от нашите клиенти !!!

Нашите служители работят всеки работен ден от 09:00 часа до 17:30часа за Вас и Вашите интереси !!!

Отстъпки за нашите клиенти:  50% отстъпка за първите 3 месеца при сключване на едногодишен договор,при условие,че се предплатят първите 6 месечни такси и при двугодишен договор при предплащане на 12 месечни такси,клиентите получават първите 3 месеца безплатно на 0 лв и още 3 на  50% отстъпка.

Search